Motivation

Huvudingrediensen för framgång är motivation.

För oss på MSTT är den anställdes hälsa och välmående högsta prioritet och därför ges de anställda stora möjligheter att påverka sin egen vardag. Alla människor motiveras på olika sätt därför ger vi dig möjligheten att:

  • Använda flextiden och starta dagen när det passar dig bäst.
  • Jobba effektivt och gå hem redan kl 10:00
  • Påverka din lön med våra olika typer av bonussystem.

Det som motiverar mig bäst i arbetet, är frihet under ansvar och att själv kunna påverka min egen lön. – Näringslivskonsult Bo Pehrson.

För oss på MSTT är den anställdes hälsa och välmående högsta prioritet och därför ges de anställda stora möjligheter att påverka sin egen vardag. Alla människor motiveras av olika saker, därför har vi tagit fram ett system som passar alla. Vi ger dig möjlighet till att:

  • Använda flextiden och starta dagen när det passar dig bäst.
  • Jobba effektivt och gå hem redan kl 10:00
  • Påverka din lön med våra olika typer av bonussystem.

Styrka

Vi är ett snabbt växande sälj & kommunikationsföretag i Örebro som har flera års erfarenhet i branschen. Vi vet vad som fungerar och verksamheten genomsyras av hög spetskompetens, professionellt kundbemötande och god kvalitet i försäljningen.

Vår styrka är våra kunniga och engagerade medarbetare som besitter mångårig erfarenhet av sälj & kommunikation och som levererat resultat som överträffat uppdragsgivarens förväntningar. Kort sagt, vi brinner för högkvalitativ försäljning och nöjda kunder. VD Petri Savolainen

Vi förbättrar dagligen vår verktygslåda och har paketerat ner våra främsta verktyg och erfarenheter i en heltäckande utbildning som alla våra medarbetar får ta del av.

Trygghet

Vi vill att alla ska kunna gå till jobbet och känna sig trygga. Därför har vi en hög garantilön, kollektivavtal och självklart ett nära samarbete med företages fackklubb där medarbetare tillsammans kan prata om aktuella frågor för att ständigt förbättra arbetet och för ökad trivsel på arbetsplatsen.

En trygg arbetsmiljö är en självklarhet och att vi tillsammans känner att vi kan påverka arbetsplatsen samt även har en trygghet med fackklubben.

Vi utvecklas framåt med ledningen mot nya mål och anordnar aktiviteter för att ytterligare öka trivseln på arbetsplatsen.

Trygghet är en bra värdegrund

– Ordförande i fackklubben, Jan-Henrik Rydstedt

Tillsammans

För oss är sammanhållning och gemenskap viktigt både på och utanför jobbet. Vårt arbetet är individuellt men vi vet att glada och nöjda medarbetare som pushar och stöttar varandra gör arbetet mycket bättre.

Vi har många olika aktiviteter som anordnas av både medarbetare och arbetsgivaren för att utveckla oss själva. Aktiviteter som konferenser, resor med även mindre aktiviteter som Afterwork, vinlotteri eller en middag tillsammans.

På arbetet har vi ständigt turneringar i pingis och tv-spel för att vi som grupp hatar att förlora men älskar att vinna.

Delad glädje är dubbel glädje och vi har roligt tillsammans!

En kedja är inte starkare än sin svagaste länk

Kontakta oss

Telefon:
| 019-36 80 970
E-post:
| info@mstt.se
Adress:
| Idrottsvägen 37, 702 32 Örebro

Här är finns vi!