Om oss

MSTT är ett snabbt växande sälj & kommunikationsföretag i Örebro som har flera års erfarenhet i branschen. Vi vet vad som fungerar och verksamheten genomsyras av hög spetskompetens, professionellt kundbemötande och god kvalitet i försäljningen.

Vår styrka är våra kunniga och engagerade medarbetare som besitter mångårig erfarenhet av sälj & kommunikation och som levererat resultat som överträffat uppdragsgivarens förväntningar.Kort sagt, vi brinner för högkvalitativ försäljning och nöjda kunder.

 VD Petri Savolainen

Vi värdesätter ett nära och givande samarbete med företagets fackklubb och Unionen och lägger stor vikt på vår värdegrund.
Läs mer om vår värdegrund MSTT • Motivation • Styrka • Trygghet • Tillsammans.

Uppdragsgivare

Företagarförbundet Fria Företagare

Företagarförbundet Fria Företagare är landets äldsta och snabbast växande organisation för företagare. Förbundet bedriver omfattande opinionsbildande verksamhet i syfte att förbättra villkoren för landets småföretagare.

Förbundet bildades 1936 och var en av initiativtagarna till massdemonstrationen mot löntagarfonderna i Stockholm den 4:e oktober 1983.

MSTT AB har till uppgift att ansvara för all medlemsrekrytering och annonsförsäljning åt förbundet. Vi bearbetar marknaden genom telemarketing vilket innebär att vi i vårt dagliga arbete kontaktar företagare runt om i landet via telefon.

För mer information om vår uppdragsgivare, besök gärna deras hemsida på www.ff.se

FriaForetagare_svart_RGB-300x68

Kontoret

Kontor är i en ljus och fräsch miljö med allt man behöva för en bra vardag. Vi har bland annat en nyrenoverad matsal, stort fika rum, konferensrum, massage och tv-spels rum, pingisrum. Varje anställd får ett eget kontor där man kan jobba ostört i lugn och ro.

Kontakta oss

Telefon:
| 019-36 80 970
E-post:
| info@mstt.se
Adress:
| Idrottsvägen 37, 702 32 Örebro

Här är finns vi!